Gå videre til innholdet

Vårsalg - Opptil 60 % rabatt ✨

  Frakt og leveranse

   

  Fraktkostnader

  Hos Melva Oslo tar vi oss av fraktkostnadene for alle bestillinger med en verdi på 299 kr eller mer. Dermed kan du nyte godt av gratis frakt på alle produktene dine, uten krav til minimum antall.

  Forsendelse av bestillingen din

  Har du funnet det perfekte produktet på nettsiden vår? Da vil du selvfølgelig ha glede av det så snart som mulig! Vi sørger for at bestillingen din blir behandlet og sendt med høyeste prioritet.

  For å sikre rettferdige priser på produktene våre, har vi valgt masseforsendelse. Når vi når minimum antall, sender vi alle pakkene på én gang. Vi håper du har forståelse for dette valget og ønsker å hjelpe oss med å skape en bedre og mer bærekraftig verden.

  Merk: I likhet med mange andre nettbutikker opplever vi også stor pågang, det kan derfor oppstå forsinkelser. Vi gjør vårt ytterste for å levere bestillingen din så raskt som mulig.

  Nedenfor ser du gjennomsnittlig leveringstid for alle forsendelsene våre:

  ✔️ Etter at du har lagt inn bestillingen, trenger vi 1-3 virkedager på å behandle den.

  ✔️ Når bestillingen din er behandlet, sendes den, og gjennomsnittlig leveringstid er 5-14 virkedager.

  Når du har lagt inn en bestilling hos oss, kan du enkelt sjekke status for pakken din etter noen dager. Du vil motta en sporingskode på e-post, slik at du kan spore bestillingen din via vår samarbeidspartner for sporingstjenester. Se Track & Trace-siden vår for mer informasjon om hvordan du bruker dette.

  Hvis du vil forsikre deg om at bestillingen din blir sendt i dag, kan du alltid kontakte oss på telefon. Vår kundestøtte står klare til å hjelpe deg med å ta det riktige valget.

  Gratis Hjemlevering

  Bestilt i dag, sendt i dag med Postnord

  Enestående 4.8/5

  Flott 24/7 kundeservice

  Bestill nå, betal senere

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!