Gå videre til innholdet

Vårsalg - Opptil 60 % rabatt ✨

  Returpolitikk

   

  Hvis du av en eller annen grunn ikke er garantert fornøyd med bestillingen du har mottatt, ber vi deg ta kontakt med oss. Vi i Melva Oslo har som mål å sikre at kundene våre er 100 % fornøyde med produktene de har kjøpt fra våre leverandører. Hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd, må du ikke nøle med å kontakte oss, slik at vi kan hjelpe deg umiddelbart.

  Hvordan kan du returnere (deler av) bestillingen din?

  Du har rett til å returnere produktet innen 30 dager etter at du har mottatt det, uansett årsak. Vi refunderer hele bestillingsbeløpet innen fem virkedager etter at vi har mottatt det returnerte produktet. Vær imidlertid oppmerksom på at returfraktkostnadene ikke refunderes.

  Følg trinnene nedenfor for å returnere produktet/produktene:

  1. Send en e-post til info@melva-oslo.com og oppgi at du ønsker å returnere hele eller deler av bestillingen.
  2. Vent på svar fra kundeserviceteamet vårt for å sjekke om vi kan godta returen.
  3. Hvis vi godtar returen, ber vi deg pakke produktet forsiktig og sikkert inn, helst i originalemballasjen.
  4. Send pakken til returadressen du mottok fra vår kundeservice.
  5. Vennligst oppgi Track & Trace-koden til vår kundeservice.
  6. Når pakken er mottatt og kontrollert, refunderer vi beløpet for de returnerte produktene via den opprinnelige betalingsmåten.

  Returadresse:

  Returadressen vi bruker, er oppgitt av vår leverandør. Returer skal sendes til:


  Avbestilling av bestillinger

  Det er dessverre ikke mulig å kansellere bestillingen din. Våre bestillinger behandles direkte i systemet, så avbestilling er ikke mulig.

  Skadede produkter ved mottak

  For en skam! Det kan skje at produktet ditt har blitt skadet under transporten. Hvis du har mottatt et skadet eller feil produkt, ber vi deg kontakte oss innen 30 dager etter mottak. Etter denne perioden bortfaller dessverre muligheten til å returnere.

  For å løse problemet så raskt som mulig ber vi deg sende oss en e-post med et bilde der den skadede delen av varen er godt synlig. De beste bildene viser den skadede delen på et flatt underlag, der etiketten og skaden er godt synlig. Vi bruker denne informasjonen til å hjelpe deg med bestillingen din og for å unngå slike feil i fremtiden.

  For skadede produkter tilbyr vi en erstatningspakke én gang og kan dessverre ikke gi refusjon. Hvis produktet er skadet ved andre levering, refunderer vi hele kjøpesummen.

  Hvis du har spørsmål om skadede produkter ved mottak, kan du kontakte oss på info@melva-oslo.com.

  Feil eller mangler ved produktet etter bruk

  Så irriterende! Det kan skje at det etter en tid oppstår en produksjonsfeil som medfører en defekt. Det vil si at delen er ødelagt og ikke lenger oppfyller produsentens krav. Vær oppmerksom på at slitedeler ikke er omfattet av produksjonsfeil eller mangler. Slitedeler omfatter blant annet

  • Drivreimer
  • Batterier
  • Bremseklosser og -skiver, bremsebelegg, bremsetrommel
  • Kjeder, lamper, pignons, dekk og slanger
  • Bevegelige deler i ordets videste forstand.

  Ved spørsmål om produksjonsfeil eller mangler etter bruk, vennligst kontakt oss på info@melva-oslo.com.

  Levering av feil produkter

  Vi gjør vårt ytterste for å behandle alle bestillinger korrekt. Noen ganger kan det likevel skje at det sniker seg inn en feil, og at vi ved et uhell leverer feil produkt. Vi løser selvfølgelig dette problemet for deg og sender deg den riktige bestillingen kostnadsfritt.

  Hvis du har spørsmål om levering av feil produkter, kan du kontakte oss på info@melva-oslo.com.

  Levering ved fravær eller postkontor

  Hvis en pakke leveres hjem til deg eller leveres på et postkontor, er det Melva Oslo som bærer kostnadene for dette. Hvis pakken ikke tas imot eller ikke hentes på postkontoret, vil den automatisk bli returnert til leverandøren. I dette tilfellet forbeholder vi oss retten til å trekke 100 % av bestillingsverdien fra refusjonen.

  Er produktet skadet?

  For en skam! Vi beklager at produktet ditt ble skadet under transporten. Vi tilbyr deg gjerne en ny emballasje gratis første gang, men vi kan dessverre ikke refundere beløpet. Skulle produktet likevel være defekt andre gang, refunderer vi hele kjøpesummen.

  Tapt pakke?

  Hvis en pakke kommer på avveie eller ikke blir levert av logistiske årsaker, sender vi alltid en ny pakke først før vi tar i bruk våre retningslinjer for refusjon og retur.

  Importtoll

  I visse tilfeller kan tollen kontrollere pakken din ved levering. Vi har dessverre ingen kontroll over endringene i lovgivningen som gjelder fra 1. juli 2021. I noen tilfeller kan tollen kreve et mindre beløp i importtoll. Vi kan imidlertid forsikre deg om at det i 99 % av tilfellene ikke vil påløpe slike avgifter. Ta kontakt med oss hvis du må betale toll.

  Gratis Hjemlevering

  Bestilt i dag, sendt i dag med Postnord

  Enestående 4.8/5

  Flott 24/7 kundeservice

  Bestill nå, betal senere

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!