Gå videre til innholdet

Gratis  frakt | Betal med Klarna

Vårsalg - Opptil 60 % rabatt ✨

  Om oss

  Velkommen til Melva-Oslo, din destinasjon for en verden av bekvemmelighet og kvalitet. Etablert i 2019 har vi vært på en spennende reise for å forvandle din hverdag til en ekstraordinær opplevelse. Beliggende i hjertet av Oslo, er vi stolte av å tilby et eklektisk utvalg av produkter designet for å gjøre livet ditt enklere, stilig og rett og slett bedre.

  Vår Misljon

  På Melva-Oslo er vi ikke bare en annen nettbutikk; vi er dine partnere i å forbedre måten du lever på. Vår misjon er krystallklar: å tilby deg et omfattende utvalg av førsteklasses produkter som løfter din livsstil, enten det er hjemme, i hagen din eller gjennom dine moteklærvalg. Vi ønsker å være din pålitelige kilde for alt som tilfører verdi, letthet og glede til livet ditt.

  Vår Historie

  Melva-Oslo startet i den pulserende byen Oslo, grunnlagt av Emma Melva. Med en dyp kjærlighet for håndverk og innovasjon kuraterer vi et utvalg av hjemme- og hageessenser, de siste motetrendene og kvalitetsverktøy, alt som gjenspeiler vårt engasjement for bærekraft og kvalitet. Vi er her for å gjøre livet ditt bedre, én velvalgt produkt om gangen. Takk for at du er en del av Melva-Oslo-familien.

  Gratis Hjemlevering

  Bestilt i dag, sendt i dag med Postnord

  Enestående 4.8/5

  Flott 24/7 kundeservice

  Bestill nå, betal senere

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!